Szatmáry Tünde Katalin - Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő


Irányítószám: 1045
Város: Budapest IV. kerület
Utca:
Telefon: (30) 825 54 76
Email:
Web: ugyintezesazonnal.hu
Tevékenység: Szatmáry Tünde Katalin Hazai és nemzetközi nyugdíj szakértő Németh Ágnes Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási Tanácsadó Hazai és nemzetközi nyugdíj Társadalombiztosítási és egyéb hivatali ügyintézés A-z-ig. Cégünk ügyfelei részére felügyelt, nyomon követett és teljes körű ügyintézést, illetve szaktanácsadást biztosít társadalombiztosítási és nyugdíj ügyekben. Milyen ügyekben tudunk segíteni. Jogviszony igazolás: (korra tekintet nélkül igényelhető) világos képet ad a biztosított ledolgozott éveiről és kereseti adatairól. Sok esetben eltérés mutatkozik a valós ledolgozott évek száma és a nyilvántartási adatok közt. Adategyeztetési eljárás: hivatalból vagy saját kérésre induló eljárás. Jelenleg az 1960-1964-es születésű korosztálynak küld a hivatal felszólító levelet a szolgálati idő, és a kereseti adatok egyeztetése céljából. Ez mindenkinek a saját érdeke. Aki szeretne tisztában lenni, hogy hány munkahelye volt és 1988-tól milyen bérekkel jelentette be a munkáltató, annak kiemelten ajánlott (korra tekintet nélkül mindenki kezdeményezheti, ha tájékozódni szeretne, illetve felkészülni nyugdíjas éveire). Teljes körű hazai és nemzetközi nyugdíj ügyintézés – igény esetén előzetes nyugdíjszámítás (a várható nyugdíjösszeg meghatározása), mely sok estben megkönnyíti a döntést a nyugdíjba vonulás időpontjának vonatkozásában.
A nyugdíj igénylése: irat előkészítés-jogviszony igazolás beszerzése (amennyiben az igénylő nem rendelkezik egykori munkáltatói igazolással, Munkakönyvvel, Társadalombiztosítási igazolvánnyal), adategyeztetési eljárás lefolytatása (elveszett iratok igazolások beszerzése) – nyugdíjigény előterjesztése (jogosultság esetén nyugdíj előleg igénylése) – nyugdíj megállapító határozat kiértékelése, szükség esetén fellebbezés és felülvizsgálati kérelem elkészítése. Én, nem javaslom senkinek, hogy röpke információk alapján saját maga igényeljen nyugellátást, hiszen számos olyan tényező adódhat (akár önhibáján kívüli), ami miatt ön nem fog annyi ellátásban részesülni, mint amennyi valóban megilletné. (Pl.: kieső évek, téves vagy hiányos kereseti adatok…. stb.). A hazai saját jogú pl. öregségi nyugdíj ügyintézés igény szerint az ön által megjelölt helyszínen is lehetséges hazánk egész területén. Külföldön élő magyarok részére teljes körű távügyintézést tudunk biztosítani nyugdíj és társadalombiztosítási ügyekben egyaránt. Hazai és nemzetközi társadalombiztosítási és egyéb Kormányhivatali ügyintézés várakozás, sorban állás nélkül. Európai Uniós kártya beszerzése.
Jogviszony rendezés okirati eljárás keretében munkáltatói igazolás alapján. Egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésének rendezése. Jogviszony igazolási kérelem beszerzése. Külföldön és az Európai Unió Gazdasági Térségében munkát vállalók jogviszonyának rendezése (E-s jelű nyomtatványok igazolásokkal összefüggő ügyintézése).
EGT-ben munkát vállalók részére igazolások beszerzése.
Az Európai Gazdasági Térség területén szerzett nyugdíj rendezése. TAJ-kártya igénylés magyar és külföldi állampolgár részére Házassági, halotti és születési anyakönyvi kivonat beszerzése. Közmű átírások. Cégeknek és magánszemélyeknek teljes körű online ügyintézés, és szaktanácsadás akár külföldön is. „Bízzon ránk mindent, amit a hivatalból kell intézni, vagy onnan beszerezni.” 20 év szakmai és gyakorlati tapasztalattal állunk az önök rendelkezésére, hívjon vagy írjon bizalommal.
Könyvelőirodáknak célorientált közös együttműködés lehetőségét tudjuk biztosítani, igény szerint. Elérhetőségeink:
Szatmáry Tünde Katalin: +36308255476
Németh Ágnes: +36705906717
Web: www.ugyintezesazonnal.hu
Email: ugyintezes21[kukac]gmail[pont]com;
ugyintezes15[kukac]gmail[pont]com
Friss híreinket és cikkeinket web oldalunkon olvashatják.    


Vissza a legutolsó keresés eredményeihez


VIP Club
Partnereink
Belépés


Legnépszerűbb tartalom
On-line statisztika
© 2010-2020 Könyvelő Tudakozó
www.konyvelotudakozo.hu
Minden jog fenntartva!

[ A Könyvelő Tudakozó a magyarországi könyvelők szaknévsora, könyvelő kereső, könyvelőiroda kereső, könyvelő iroda kereső, könyvvizsgáló kereső ]