Complex 2008 Kft. - KÖNYVELÉS AKÁR ONLINE KAPCSOLATTARTÁSSAL IS!


Irányítószám: 7400
Város: Kaposvár
Utca: 48-as Ifjúság útja 15.
Telefon: (20) 412 25 56
Email:
Tevékenység: 1999-től dolgozom önálló egyéni vállalkozóként a könyvelés, számvitel területén. 2008-ban megalapítottam a Complex 2008 Kft-t, mely szintén számviteli szolgáltatás profillal működik. Ügyfeleim között megtalálhatóak cégek és egyéni vállalkozók is, valamint több nonprofit szervezetnek is könyvelek. Vállalkozói szakirányon mérlegképes képesítést szereztem, később a nonprofit szakirányt is elvégeztem, valamint bér és TB ügyintézői végzettséggel is rendelkezem. Teljes körű könyvelést vállalok, akár bérszámfejtéssel együtt, NAV és önkormányzati képviselettel, ügyintézéssel. Pályázatok pénzügyi elszámolásában is több éve részt veszek, elsősorban nonprofit szervezetek uniós pályázati elszámolásában szereztem tapasztalatot. 
Irodánk vállalja Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozók és nonprofit szervezetek teljeskörű könyvelését, akár papírmentes, online kapcsolattartással is! 
Megbízóink által leadott, megküldött bizonylatok alapján elvégezzük a könyvelési feladatokat. Határidőben, a törvényi előírásokat betartva benyújtjuk a bevallásokat. Adózási kérdésekben biztosítjuk az igényelt információkat, figyelembe vesszük a Megbízóink igényeit. Havonta elvégezzük a bérszámfejtési munkákat az ügyfelek által leadott jelenléti ív, vagy egyéb nyilvántartás alapján. A dolgozók betegsége esetén intézzük a táppénz, GYED stb. igényléseket. Kilépő, belépő dolgozók jelentése az adóhatóság felé. Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk. Keresse vállalkozásunkat a Facebook-on is.


Vissza a legutolsó keresés eredményeihez

^ Az oldal tetejére

VIP Club Videó
VIP Club Banner
Partnereink
Belépés


Legnépszerűbb tartalom
On-line statisztika
© 2010-2023 Könyvelő Tudakozó
www.konyvelotudakozo.hu
Minden jog fenntartva!

[ A Könyvelő Tudakozó a magyarországi könyvelők szaknévsora, könyvelő kereső, könyvelőiroda kereső, könyvelő iroda kereső, könyvvizsgáló kereső ]