Jogi nyilatkozat

 A www.konyvelotudakozo.hu weboldal megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Amennyiben a feltételekkel nem ért egyet, kérjük ne nyissa meg weboldalunkat.

A www.konyvelotudakozo.hu weboldalunkat Ön kizárólag saját felelősségére használhatja.
 
A www.konyvelotudakozo.hu weboldalunk kívülálló felektől származó, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Az Ön felelőssége hogy a weboldalunkon található adatokat, információkat, linkeket, hivatkozásokat ellenőrizze, mielőtt felhasználná azokat. Az Üzemeltető nem felel azokért a veszteségekért, költségekért és károkért amelyek a www.konyvelotudakozo.hu weboldal használatával összefüggésbe hozhatóan keletkeznek.
 
Az Üzemeltető nem felel a www.konyvelotudakozo.hu weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalak, weboldalak tartalmáért sem. Ön a saját kockázatára látogatja meg a weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalakat és weboldalakat, használja bármelyik terméket vagy veszi igénybe bármelyik szolgáltatást.
 
A www.konyvelotudakozo.hu weboldalunkon elérhetővé tett tartalom tekintetében Társaságunk az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A jogszabályt sértő információról történő tudomásszerzése esetén a 13. § szerint intézkedik az adott információ és az információra mutató link eltávolításáról.
 
A www.konyvelotudakozo.hu weboldalunkon elhelyezett tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll.
 
A www.konyvelotudakozo.hu weboldalunk használata során a Társaságunk tudomására jutott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.
 
A www.konyvelotudakozo.hu internetes oldalunk vonatkozásában keletkező jogvita esetén, a magyar jog az irányadó.
 
A www.konyvelotudakozo.hu URL címen elérhető portál tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.
 
Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül tilos a Weboldal tartalmának tükrözése, technikai művelet segítségével a nyilvánosságra hozatala, újraközvetítése, részének vagy egészének (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) bármilyen technikával történő feldolgozása, másolása, értékesítése.
 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Link: A jogszabály hatályos állapota

 

VIP Club
Partnereink
Belépés


Legnépszerűbb tartalom
On-line statisztika
© 2010-2021 Könyvelő Tudakozó
www.konyvelotudakozo.hu
Minden jog fenntartva!

[ A Könyvelő Tudakozó a magyarországi könyvelők szaknévsora, könyvelő kereső, könyvelőiroda kereső, könyvelő iroda kereső, könyvvizsgáló kereső ]