Jogi nyilatkozat

Jelen Jogi Nyilatkozat tartalmazza MAGYAR ONLINE KIADÓ KFT. (Székhely: 1085 Budapest, József Körút 69. Fszt. 1.) Cégjegyzékszám: 01 09 354085  (a továbbiakban: Üzemeltető) által a konyvelotudakozo.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) használatára vonatkozó feltételeket. A weboldal megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Amennyiben a feltételekkel nem ért egyet, kérjük ne nyissa meg weboldalt.


1. A weboldalt Ön kizárólag saját felelősségére használhatja.

2. A weboldalon kívülálló felektől származó, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Az Ön felelőssége, hogy a weboldalunkon található adatokat, információkat, linkeket, hivatkozásokat ellenőrizze, mielőtt felhasználná azokat. Az Üzemeltető nem felel azokért a veszteségekért, költségekért és károkért, amelyek a weboldal használatával összefüggésbe hozhatóan keletkeznek.

3. Az Üzemeltető nem felel a weboldalon található linkeken elérhető internetes oldalak tartalmáért. Ön a saját kockázatára látogatja meg a weboldalon található linkeken elérhető internetes oldalakat, használja bármelyik terméket vagy veszi igénybe bármelyik szolgáltatást.

4. A weboldalon elérhetővé tett tartalom tekintetében Társaságunk az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A jogszabályt sértő információról történő tudomásszerzése esetén a 13. § szerint intézkedik az adott információ és az információra mutató link eltávolításáról.

5. A weboldalunk használata során az Üzemeltető tudomására jutott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.

6. A www.konyvelotudakozo.hu URL címen elérhető portál tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül tilos a Weboldal tartalmának tükrözése, technikai művelet segítségével a nyilvánosságra hozatala, újra közvetítése, részének vagy egészének (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) bármilyen technikával történő feldolgozása, másolása, értékesítése.

7. A weboldal vonatkozásában keletkező jogvita esetén, a magyar jog az irányadó.


 

 

 
^ Az oldal tetejére

VIP Club Videó
VIP Club Banner
Partnereink
Belépés


Legnépszerűbb tartalom
On-line statisztika
© 2010-2024 Könyvelő Tudakozó
www.konyvelotudakozo.hu
Minden jog fenntartva!

[ A Könyvelő Tudakozó a magyarországi könyvelők szaknévsora, könyvelő kereső, könyvelőiroda kereső, könyvelő iroda kereső, könyvvizsgáló kereső ]